Se upp för höga Poker bonusar

 

Jämför bra och dålig pokerbonus
Det finns många fina bonuserbjudanden om “bästa bonus” men de flesta har krångliga system med villkor som ska uppfyllas innan bonusen betalas ut. Merapoker reder ut begreppen om “bonus bedrägeriet” på pokersidorna.

En bra sida för turneringarOm en Poker bonus ser för bra ut för att vara sann så finns det säkert en hake. Titan Poker ett exempel på en bonus som jag tycker är riktigt dålig  casino utan registrering 2019 för oss som inte spelar med stora insatser. Jag tycker alltid att ni ska kolla hur bra bonuserbjudandena verkligen är för den nivå ni spelar på. Titan Poker är inte ensamma om den här typen av bonusar.

Titan Poker har en skräpbonus.
Den låter bra 100% upp till $600 och du har 120 dagar på dig att spela innan den förfaller. Den betalas ut i delar för varje $5 som man nått upp till. Vilket ju faktiskt är bra de ska jag medge. Men för att tjäna ihop den ska du spela ihop poäng. Det gör du genom en andel i raken, $1,1 i rake ger 1,5 poäng och varje poäng är värd $0,0083.
Om du som jag spelar på låga instatser typ $1/2 dollar så är ju raken oftast under $1 per pott. Realistiskt är snarare att snittpotten i bästa fall är $10 vilket ger en rake på $0,5. Detta innebär att du på den nivån tjänar $0,0125 per raked hand. Det betyder för att få ut dina $600 i bonus måste du spela 48 000 händer där en rake tas som i detta exempel. Skulle du välja att spela $10+$1 turneringar istället räcker det med 35 turneringar för att få ut $5. 4200 turneringar ger dig hela bonusen på $600, försök spela det på 120 dagar. Jämfört med rakeback mostsvarar det 2,5% I rakeback.

Ett exempel på bonusar med förutsättningen att du spelar på $1/2 fixed limit.
Bet365 20 händer per $1
PokerStars 20 händer per $1
Eurobet 20 händer per $1
Betway 21 händer per $1
Titan Poker 80 händer per $1

Andra aspekter på poker bonusarna.
Jag ska i ärlighetens namn säga att den här jämförelsen är skriven helt ur mitt poker perspektiv. Är du en High roller som spelar på insatser som vida överstiger mina vi en BlackJack-låt på skoj insatser så förändas ju matematiken. I Titan Pokers fall är det så att det finns en spärr uppåt på hur hög rake man får tillgodoräkna sig som bonusgrundande. Så det finns med anda ord en nivå när den rake du bidrar till inte ger dig något. Den infaller redan vid $2,76 i rake och om Titan Poker har ca 5 % i rake är det redan vid drygt $50 dollar i potten. Ska det löna sig att vara en High roller så får det allt vara på turnerings sidan för där finns ingen sådan spärr. Men om du nu är en storspelare kolla hellre på rakeback erbjudanden och på turneringar med över värde än på “hög” Poker bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *